Mind a(z) 15 találat megjelenítve

A csukló és a boka,a talp és kézfej és annak környéke, az emberi test azon területe ahol a vér artériái és keringési rendszerei ,továbbá energiai rendszerei,meridiánjai,idegei a legkissebb csomóponti átmérőn koncentrálódva együttesen áthaladnak. Ezekenek a pontoknak a közelében a test minden szervi és energetikai stimulációs és korrekciós pontja ugyancsak megtalálható ,amiknek a működését a karkötő sorozat eszközeivel korrigálni tudjuk. Ezen pontokon a karkötők által hordozott energia-információs hatással , a test és szervezet egészségi- mentális-szellemi-energetikai-szervi-bio mezők- ártalmas sugárzások stb.működési és védelmi rendszerét pozitív irányban korrigálni és javítani tudjuk. A vér mind folyadék azonnali és folyamatos feltöltése Kolcov általi információs hatásokkal a felhasználást praktikussá -kényelmessé-esztétikussá és egyszerűvé teszi. A karkötőket a probléma fennállásáig ajánlott egyszerre csak egy személynek használni,addig a pontig ,amíg a szervezetre való hatásban már semleges lesz az eszköz .
Felhasználás kezdetekor (akár több karkötő egyidejű viselésekor is )meg kell figyelni az eszköz saját magunkra való hatását ,és esetleges kellemetlen (bizsergés,melegedés,furcsaság )érzet esetén a használati idejét csökkenteni ajánlatos ,majd a csökkentett ponttól idővel újból folyamatosan elkezdeni emelni addig ,amig már negatív-érzeti mentességet nem nyújt az eszköz folyamatos használata. A karkötöket mindenki a saját komfort érzete szerint(bokán-csuklón-combon-lábszáron-alkaron-felkaron -többet összekapcsolva fejen koronaként-jobb és bal lábon vagy kézen , bárhova felerősítve (kivétel szív környéke) továbbá bármennyi ideig vagy bármelyik napszakban hordhatja. A karkötökkel lehetséges a folyadékok kezelése(beföttes gumival üvegre kívűlre erősítve),és azok fogyasztása egyszerre több felhasználó által. Ebben az esetben a fő felhasználónak ajánlott csak a folyadék kezelés idejére levenni,és utána tovább hordani addig amig fenn áll a probléma. A karkötők különböző-összetett-célirányos-irányított hatású témakörökre lettek megalkotva ,és sokszor egy csoportban lévő óriási egyedi összetett energia-információt ,vagy több KFSZ lap (részleges vagy teljes)információját is tartalmazhatják. Minden KFSZ karkötő belső fele (kockák)8 elemből (egység) áll ,és mindegyik típusú információ csomagot 2 elem (egység)sugározza. Mind a 8 elem harmonikusan kiegészíti -javítja-megerősíti a többi egység-elem legmagasabb szintű működését.
A karkötők belső oldala a 8db téglalapos oldal,és ennek kell a test felé,és a víz kezelésekor a víz felé lennie. A sorozatban létezik több karkötő,amik az ELIT sorozat eszközeiként csak egyszer és limitált darabszámban lettek kiadva.Ezek többször nem fognak kiadásra kerülni. A karkötők cseppállóak és moshatóak,de használatuk nem ajánlott úszáshoz-fürdéshez és búvárkodáshoz.

Akció!
69000 Ft 58000 Ft
Akció!
69000 Ft 58000 Ft
Akció!
Akció!
69000 Ft 53000 Ft
Akció!

Kolcov karkötők

KFSZ „VENORM” karkötő

60000 Ft 51000 Ft
Akció!
60000 Ft 51000 Ft
Akció!
Akció!
Akció!
60000 Ft 51000 Ft
Akció!
60000 Ft 51000 Ft
Akció!

Kolcov karkötők

KFSZ „KARDIÓ” karkötő

60000 Ft 51000 Ft
Akció!
60000 Ft 51000 Ft
Akció!

Kolcov karkötők

KFSZ „GÓLYA” karkötő

60000 Ft 51000 Ft
Akció!

Kolcov karkötők

KFSZ „FITNESZ” karkötő

60000 Ft 51000 Ft