Rólunk

Mindig is igényt és belső késztetést éreztem arra, hogy átlássam a gyógyítás-gyógyulás bonyolult rendszerét, és jobban elmélyedjek egy-egy terület működésében. A konvencionális orvoslás eredményei, érdemei vitathatatlanok, sok esetekben nincsen már idő alternatív gyógymódra. Ilyenkor szükséges a műtét,vagy speciális gyógyszeres kezelés. A gyógyászati kutatások eredményei + sok éves tanulás és a  technikai eszközök segítik orvosainkat abban, hogy segítségünkre legyenek. Viszont ez a folyamat csak ebben az irányban fejlődik,és más alternatívákat csak nehezen fogad el ez a rendszer,pedig léteznek más oldalról is megközelíthető tudományok,amik vagy kiegészító tudásként,vagy egyes esetekben egyedül is javulást tudnak okozni.

Az utóbbi két-három évtizedben megváltoztak gyógyszerszedési szokásaink és egyre többször, egyre többféle gyógyszert szedünk. Ennek okai sokszor a  rohanás,a teknikai fejlettségünkbe vetett bizalmunk,a kényelmesség,a fájdalomtól való félelmek,a média hatása a gyógyítási megoldások iránt,valamint a civilizációs betegségek egyre nagyobb mértékű terjedése. Megelőzésként csak  nagyon kevesen használnak alternatív kiegészítő módszereket,pedig nagyon hasznosak lennének,de viszont ezek megismeréshez IDŐ kell!

Ameddig az ok fennáll, a tüneti kezelés csupán rövid ideig hozhat megoldást,és ez a konvencionális orvoslás egyik nagy hibája úgy gondolom. A litoterápeuta  a kövekkel és ásványi anyagokkal való életminőség javító alternativ módszerek szakértője. A természetgyógyászat kifejezés számomra nem csupán annyit jelent ,hogy  természet + gyógyászat ,mert eképpen csak azt jelentené, hogy természetes szerekkel gyógyítanak  meg egy beteg személyt.

Hanem azt is,hogy prevenció és megelőzés a természet adta eszközökkel,helyszinekkel,energiákkal. A hollisztikus gyógyítás lényege az, hogy nem csak tüneteket kezel, hanem megvizsgálja a tünetek kialakulásának az okait is,és ezeket megpróbálja korrigálni. A parapszihologia és extropszihologia azzal foglalkozik,hogy mik azok a: lélek,szellem,karma,geopatikus vagy egyéb sugárzások  és a test energetikai rendszerén lévő blokkok amik megkeserítik az életünket.

Élettapasztalataim  alapján bebizonyosodott részemre, hogy a gyógyítás csak akkor működik,ha az adott személy IGAZÁN  megoldást keres a gyógyulására,és aktívan részt is  vállal ebben a folyamatban, amelynek célja a fizikai -lelki -energiatesti-és karmikus harmonizáció  visszaállítása. Ebben az esetben sokszor egyéb tudás is szükséges “lenne” a gyógyulást óhajtó személy részéről. Például komoly szemléletváltás,tanulás vegy szellem síkon történő emelkedés,de ezen tudások megszerzése után  (diploma)ez még mindig nem azt jelenti,hogy “be is ment” ez a tudás  oda ahova betette (leadta) valaki más helyettünk. Erre az AVATAR film azon részlete jut eszembe amikor megkérdezték ,hogy “Látsz engem?”  Mert látni lehet így,meg úgy,meg amúgy  is! De jól látni,úgy ahogy a filmben igazán gondolták kérdezni,csak egy féle képpen lehet!

Viszont a tanulás,mindig megnyit új alternatívákat,DE  fontos a stabil mérlegelésünk megörzése,amiben tényszerüen megtartjuk és hasznájuk azt MÁR ami “megvan és működik”.

Részemre már szerencsére nem  fontos bebizonyítani,,hogy lehetünk királyabbnak a királynál,(ez egy tipikus magyar gondolkodás mód amit az EGO müködtet(tudok jobbat mint TE jeligével! )). A király pont,,már egy felső “jól működő és bizonyított” pontot takar,,akkor minek akarjuk überelni,,és újabb és jobb módszereket keresni,akkor amikor EGYFAJTA már létezik  és működik. Persze ,ha valami nem jó,,akkor keresgélhetünk,de ne addig amig felörlődünk és elveszítjük azt,ami volt és jól működött elötte ! Viszont széphazámban  jellemző,,hogy a jól működő dolog már minket nem érdekel,,eldobjuk ,,és rohanunk ÚJ fajta ”jobbat és ujjabbat ”keresni.

Ezeket az általunk eldobott  tudásokat ingyen vagy gombokért,intelligens pénzcsináló külföldiek,,már évszázadok óta talicskázzák ki az országunkból(megérdemeljük)és ezek gyümölcsei az Ö kertjüket díszíti,úgy,hogy a mi kertünk  “üres”,mert MEGINT csak ,,új gyümölcsök után rohangálunk. Ez így van a spirituális tudások és módszerek vagy alternatív életminőséget javító eszközök felhasználásánál is az elmúlt 20 év felemelkedése során.

MINDIG KELL AZ ÚJ ÉS JOBB.”Királyabb mint a király” jeligére.

A tudás nem egy kapcsoló amit ha felkapcsolunk megjelenik a fény! Ez ennél sokkal bonyolultabb,és ezért részemről nem létezik a titulus,vagy egyéb jelző ,mert egyszerüen csak Árpád vagyok,az vagyok aki,,nem lehetek sem több ,sem kevesebb,csak az vagyok aki. Mint az újjaim,nincsen közöttük kettő ugyanolyan.

Az emberek is ugyanilyenek,és ez jól is van így,úgy gondolom. Ezen Az “Árpád” ponton tudunk bekapcsolódni és segíteni,a “mit és hogyan” témakörben,oly módon,hogy a  részünkről átadható legmagasabb hatásfokon tudjuk segíteni.

Amikor 2012 ben megismerkedtem Kolcov eszközeivel,és sok más egyéb orosz alternatív módszerrel,akkor csodálkozva vettem észre,hogy ezek az eszközök MINDENKINÉL működnek,attól függetlenűl,hogy a felhasználó személy(ek) hisznek ezekben az eszözökben vagy nem,tanultak alternatív módszereket vagy nem,emelkedett spirituális személyiségek  vagy nem.

Sok ismeretre tettem szert az elmúlt 25év során,Genfben Svájcban kezdetem tanulmányaimat,utána Braziliában és Észak Afrikában,majd az elmúlt 8 évet az orosz fővárosban töltöttem.

Jó egészséget kivánok!  K.Deák Árpád