Mind a(z) 22 találat megjelenítve

KOLCOV KFSZ “KELTA-DRUIDA FA HOROSZKÓP VÉDELEM MEDÁL” sorozat.

A sorozat eszközei a druida-kelta fa-horoszkóp jegyében születő személyek, naprakész és folyamatos szellemi-egészségi és negatív oldali átfordulásuk elleni védelmére és önmagunk mélyebb megismerésre lett megalkotva.

Ebben a horoszkóp rendszerben bárki meg tudja mondani a születési dátuma után a Fa jegyét,és ezután az 1-22 ig medálok közül, a saját Fa jegye által ,a védelmet Kolcov tudása szerint el tudja hozni magához a mindennapokban.
A Föld mágneses mezejének-külső kozmikus sugárzásoknak-bolygó állásoknak,közeledéseknek vagy távolodásoknak -növekvő vagy csökkenő hold és nap ,”negatív”sugárzásainak a testre és szellemre ható harmonikus szintre korrigáló eszköze.

Minden évben különböző időszakokban és ritmusokban megváltozó sugárzások jelentősen megterhelhetik,vagy emelhetik a szervezet működési funkcióit amik kihatnak a mentális-lelki- beállítottságra,alvásra,ingerültségre vagy nyugodtságra .

A druida medálok hasonlóan mint a KFSZ eszközök ,a test belső ritmusait a külső tér ritmusaival szinkronizálják(de ebben az esetben minden Fa jegyre célzottan és más oldalról megközelítve ) amely által az egészséget és a jó szellemi és fizikai működést fenntartják.

Mindezen felűl a saját fa tipusunkkal való kapcsolat , lehetővé teszi a felhasználó személy pozitív és hatékony egyéni jellemzőinek -tipusának-karakterének-emberi képességeinek -tulajdonságainak a maximális megismerését és azok felhasználását a mindennapok során .

A druidák horoszkópját Gall vagy Kelta horoszkópnak is nevezik.

Ez az asztrológiai rendszer már az ókortól, számos észak európai kelta törzs évezredes tudásain alapszik.

A druidák legmagasabb osztályában legnagyobb hírnévnek a varázslók örvendtek,akik nagy jelentőséget tulajdonítottak az erdőknek és a fáknak.

Naptárat készítettek, olyan napokkal, melyek a törzs számára boldog napok voltak, és ezeket a varázslókat tisztelték, mint múlt és jövendőmondókat.

A horoszkópjuk szerint minden ember a saját mecénás (vezető) fájának felel meg, amelyet a születés dátuma jelöl meg,és ettől függően a személy karaktere és egyéb tulajdonságai is, a saját fájának a tipusától örököltetett.

Azt mondták, hogy minden egyes embernek, úgy, mint egy fának, megvan a saját jelleme, érdeme és hiányossága,ezért már születéstől megmondhatóak a személy jövőbeli életfeltételei.

A kelta hold asztrológia lényegében a druida Zodiákus.

A druidák a kelta papok egy zárt vezető csoportja volt akik által használt holdnaptár, 13 hónapból állt, és minden hónap 28 napból állt, plusz egy szökő napból.

A druida vallás főként természetes és természetfeletti energiák megtapasztalásán és megidézésén alapult.

Ezeket az energiákat a driádok szellemével azonosították, akik az ősi fák lakói voltak.

A druidák úgy vélték, hogy a fák a szellemüket és jellegzetességeiket a Naptól kapták, ami az érzékelhető legfelsőbb-lényt szimbolizálta.

A fákat olyan élőlénynek tartották, amelyek végtelen tudással és bölcsességgel rendelkezetek, akik szimbolikusan képviselték az élet körforgását, a halált és a megújulást.

Hitük szerint az emberi faj eredetileg a fák leszármazottja, és minden fa fel van ruházva egyfajta sajátos misztikus tulajdonsággal.

A kelták az egész világegyetemet egy fa alakjában képzelték el, melynek gyökerei mélyen a talajba hatoltak, és amelynek ágai magasan a mennybe nyúltak.

Több ezer éves megfigyeléseik után, a kelta népek naptáraiban kijelöltek egy fát minden egyes hold fázishoz, annak a mágikus tulajdonságai szerint.

Ezek rejtelmeit egy titkos sámáni ábécébe kódolták, ami Ogham néven ismert, és amelynek eredetét Ogma-tól, a kelta költészet és ékesszólás Istenétől származtatják.

Azt mondják, hogy Ogma (Dagda fia) hozta létre az Ogham-ot, hogy a tanultak és bölcsek írásra használhassák.

Eredetileg általában alulról felfelé olvasták de előfordul a jobbról-balra irány ugyancsak.

Az Ogham-ot kimodva ejthetik ogam-AHGm-OH nak ugyancsak sok esetben.

Az Ogham ábécé a latin ábécén alapuló rovásírás,ami eredetileg 20 jelből állt, de az újkori változata már 25-ből,és ezek a jelek a druidák számára a szent fák nevei is voltak egyben.

Az Ogham még mindig látható faragott kőemlékeken a druida korszakból, és úgy gondolják, hogy ez egy eszköz volt arra, hogy a titkos üzeneteket hagyjanak egymásra.

Összességében, a kelta társadalom az egyenlőségre alapult és a férfi és nő közötti egyensúlyra.

A női druidákat a driádokkal jelképezték, akik a szent fákban éltek.

Minden kelta állatövi jegy megfelel meg egy adott fának, az Ogham ábécé egy betűjének, egy őrző állatnak, egy kelta Istennek, vagy drágakő(vek)nek.

Ezenfelűl létezik 12 kelta panteon istennő , a druida valláson belűl,akik születési dátumaival való egyezés ugyancsak egyéni tulajdonságbeni lenyomatokat okoz az istennők által.

A Druida horoszkópnak 22 fa jele van, ezek közül ,

4 fajta: csak az egy napi dátumokon születetteknek,(ezek a természeti ünnepek napjai)

18 fajta : az év két különbőző időszakaiban (általában 4-12 napos periódus,kétszer az évben) megszületett személyeknek a horoszkópja.

Az “egy fafajták” (4fajta) a téli és a nyári napforduló napján, a tavaszi és az őszi napéjegyenlőség napján született emberekre vonatkoznak – amely születések a napfény és a sötét különleges csillagászati arányaiban történtek meg.

A fennmaradó “társult ember” (18fajta) a nap helyzetével az állatöv ellentétes fokában született, azonos nappali órákban.

Nagy részben a napnak a földhez viszonyított helyzete képezi ennek a horoszkópnak az alapját,ezért az ember sorsa, jövője, jelleme és képességei attól függnek, hogy a megszületéskor ,a nap milyen távolságra van a földtől.

Kelta panteon papnők és istennők:

Mindenkinél befolyásolják ezeken felűl a mindennapokat a druida horoszkóp ismerői,mert a

születésünk napjából kiderül, hogy melyik (12 különböző)istennő kísér végig az útunkon.

Mindenki horoszkópjában (születési napja szerinti ) még a következő druida istennői

lenyomatok találhatóak:

Druantina – Január 3. – február 12.

Druantina: A termékenység istennője egyben a druidák királynője. Ha az ő időszakában születtünk, akkor az életünkben fontos szerepe van az élvezeteknek. A döntéseinket sokszor az ösztöneinkre hagyatkozva hozzuk meg. A hatalmas kreativitásunkat pedig próbáljuk a mindennapjainkban is kamatoztatni.A környezetünkben élőket mindig, minden bajtól óvjuk. Emellett céltudatosak, erős karizmával megáldott emberek vagyunk. A személyes vonzerőnk, tettre készségünk másokat is inspirál.

Cuchulainn – Február 13. – március 02.

Cuchulainn: A kiváló harcos rendkívül hirtelen haragú nő.Ha az ő idejébe születtünk, akkor rendkívül bátor személyiségek vagyunk. Mi mindig kiállunk az igazunkért, a hűség pedig alapvető érték a számunkra.A vitákat nem kerüljük, hanem szívesen belemegyünk egy-egy konfliktusba, amit addig folytatunk, amíg úgy érezzük, hogy nyerésre állunk. Az agresszivitásunk miatt sokan kritizálnak, de a munkában ez az előnyünkre van. Mi magunkba hordozzuk a virágzó hóvirág szépségét, tisztaságát.

Becuma – Március 03. – április 12.

Becuma: Tuatha istennője, aki a hajókon uralkodik. Ha az ő idejébe születtünk, akkor kedves, vonzó, de rendkívül féltékeny típusú emberek vagyunk. Ebből következik, hogy nehezen bízunk meg másokban, akik nem értik, hogy miért vagyunk ilyen távolságtartóak. Próbáljunk meg mostantól a nyitottságra törekedni. A mi jegyünk ajándéka a Kelta Napisten áldása, bája, kelleme.

Flidais – Április 13. – május 02.

Flidais: A vadak és erdők úrnője. Ha ekkor születtünk, akkor a természet gyermekei vagyunk. Olyan mély érzésű, kreatív teremtések lehetünk, aki a fák között tud a legjobban kikapcsolódni.Nyugodtan adjuk át magunkat az érzéseinknek, hiszen mesterien kezeljük ezeket. A mi jegyünkre az erő, vitalitás, becsületesség, szabad szelleműség, egyéniség a jellemző.

Goewin – Május 03. – június 12.

Goewin: A függetlenséget jelképezi a félistennő. Nem szeretjük, ha mások parancsolnak nekünk, mert mi vezetőnek születtünk. A párkapcsolatban a harmonikus együttlétet tartjuk a legtöbbre, és nem szeretjük, ha a kedvesünk irányítani akar. Minket a varázslás, látás képességével áldottak meg az égiek.

Macha – Június 12. – július 02.

Macha: A háború jelképe ez az erős istennő, aki gazdagságot, optimizmust hoz ránk. Ha az uralma alatt láttuk meg a napvilágot, akkor ravasz, kitartó személyek vagyunk. Nagyon szeretünk uralkodni, de kegyes és megértő emberek vagyunk. A bölcsességünk nem függ az életkorunktól. A negatív dolgokat jól kezeljük, és mindig levonjuk a tanulságot.

Rosmerta – Július 03. – augusztus 12.

Rosmerta: A víz és a nap istennője. Ha Rosmerta uralma alatt születtünk, akkor remek a kommunikációnk. Szeretünk tanácsot adni, mások pedig megbíznak bennünk. A problémákat remekül átlátjuk, és azonnal megtaláljuk a megoldásokat. Habár önfejűnek tűnhetünk, mégis ezt feledteti a belső fényünk.

Sequena – Augusztus 13. – szeptember 02.

Sequena: A földistennő csak akkor pillanatható meg, ha a folyó kiszárad. Ha az uralma alatt születtünk, akkor visszahúzódó, de biztos lábakon álló emberek vagyunk. Nincs sok barátunk, de az, aki van, arra mindig számíthatunk.Az új dolgokhoz nyitottan állunk hozzá, ám azt alaposan átgondoljuk, hogy mibe vágjunk bele. Mi birtokolhatjuk a gyógyítás képességét, valamint a természettel való együttműködést.

Oanuava – Szeptember 03. – október 12.

Oanuava: Az anyaistennőtől ered minden földi élet. Ha az ő uralma alatt születtünk, akkor védelmező és családcentrikus emberek vagyunk. Szeretjük a hosszú és biztos kapcsolatokat. Bennünk sosem csalódnak a többiek. A művészeteket kifejezetten imádjuk, ugyanis mi magunk is hihetetlenül kreatívak vagyunk, de nem ez, hanem a méltóság és a kitartás a legfőbb tulajdonságunk.

Niamh – Október 13. – november 02.

Niamh: A szerelem és kapcsolatok istennője. Ha ebben az időszakban születtünk, akkor érzelmes, bölcs, szerencsés, forrófejű személyek vagyunk. A döntéseinket hirtelen hozzuk meg, de kitartunk ezek mellett. A szexualitás nagyon fontos szerepet tölt be az életünkben.Mi akkor érezzük igazán önmagunknak magunkat, ha szerelmesek vagyunk, ám gyakran váltogatjuk a kapcsolatainkat. Amikor megtaláljuk az igazit, akkor életünk végéig kitartunk a párunk mellett.

Cyhiraeth – November 03. – december 12.

Cyhiraeth: A csermelyek istennője, tündérszellem. Ha ebben az időszakban jöttünk a világra, akkor fizikailag és szellemileg is tudatos életet élünk. Az egészség fontos szerepet játszik az életünkben, mert csak akkor érezzük jól magunkat, ha testi és lelki szinten is jól vagyunk.Sokat meditálunk, mert odafigyelünk a lelki békénkre. Ha Cyhiraeth uralma alá tartózunk, akkor mágikus képességekkel rendelkezhetünk.

Condwiramur – December 13. – január 02.

Condwiramur: Az egyéniség, a feminin erő istennője. Nagyon nőies emberek vagyunk, ha eben az időszakban születtünk. Mi mindent szeretünk, ami kihangsúlyozza a feminin énünket, ezért hozzánk egy olyan pár illik, aki tisztában van önmagával.Egyrészről magabiztos teremtések vagyunk, másrészről a párkapcsolatokban igazán gondoskodóan viselkedünk. Ha Condwiramur uralma alatt születtünk, akkor vonzerővel és karizmával vagyunk megáldva.

A kárpát medence területén élő népek genetikáinak a 20%-a többek között a kelta géneket is hordoz,ezért ezen tudás ugyancsak a génekbe kódolva megtalálható,és egy kis segítséggel megnyitható.

Egyre többen kezdik megérteni, hogy a megnövekedett információs geo-interferencia és azok sugárzásai milyen veszélyeket jelenthetnek.

A természet iránti vágy, a természettel való maximális harmóniában való együttélés és az egészség megőrzésének elősegítése volt a célja a kelta druida horoszkóp sorozat megalkotásának.

A medálokat egyéni viseletre tervezték,és egyszerre csak egy ember használhatja őket.

Az eszköz egyedileg adaptálódik minden felhasználó személyéhez,és nagyon kevés időn belül a személy saját információs-energia állapotát felemeli a normális szintre.

A KFSZ – KELTA-DRUIDA FA HOROSZKÓP VÉDELEM MEDÁL -eszközön lévő polarizációk:

A medálok egy picit hasonlóan működnek mint a Kozmikus Maya csatornák,amik egyénre szólóan harmonizálnak,de a druida medáloknál főleg a fák folyamatosan változó energiainformációs és a mindenkori legharmónikusabb adaptációs lenyomatait használja fel Kolcov az elemek és sugárzások elleni harmonikus korrekcióhoz.

Hozzáfűzésünk:

Sajnos a Kelta-Druida Fa jegyek alatti születési időpontokra vonatkozólag ,és azok tartalmi leirásai között a több nyelven a világhálón és könyvekben rengeteg hamis információ található.

Kolcov leirásai viszont olyan forrásokat használnak fel,amik az idők során nem voltak “megmérgezve” és átírva,ezért pontosak.

Fontos tudni,hogy a kelta druidák a fogantatás megtörténtének napjától (+258 nap) számolták ki a születési dátumot,ezért a korán vagy későn-születés eseteikor is az újszülött azt a horoszkóp jegyet kapta , amelyik napon fogantatástól való kiszámolás után születnie kellett volna.

Ha esetleg kételyük merülne fel (a leirások után) a saját druida horoszkópban,mert úgy érzik a születés szerinti leirás nem illik önökre,mert esetleg egy fa horoszkóp születési dátum határán születtek,(vagy koraszülöttek vagy későnszülöttek)akkor szívesen segítünk a pontosításban.

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -1- DRUIDA MEDÁL -ALMAFA

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -2- DRUIDA MEDÁL -ERDEI FENYŐ

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -3- DRUIDA MEDÁL -SZILFA

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -4- DRUIDA MEDÁL -CIPRUS

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -5- DRUIDA MEDÁL -NYÁRFA

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -6- DRUIDA MEDÁL -DÉLI CÉDRUS

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -7- DRUIDA MEDÁL -ÉSZAKI FENYŐ

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -8- DRUIDA MEDÁL -FŰZFA

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -9- DRUIDA MEDÁL -HÁRSFA

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -10- DRUIDA MEDÁL -MOGYORÓ

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -11- DRUIDA MEDÁL -BERKENYE

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -12- DRUIDA MEDÁL -JUHARFA

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -13- DRUIDA MEDÁL -DIÓFA

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -14- DRUIDA MEDÁL -JÁZMIN

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -15- DRUIDA MEDÁL -GESZTENYEFA

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -16- DRUIDA MEDÁL -KŐRISFA

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -17- DRUIDA MEDÁL -GYERTYÁNFA

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -18- DRUIDA MEDÁL -FÜGEFA

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -19- DRUIDA MEDÁL -TÖLGYFA

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -20- DRUIDA MEDÁL -NYIRFA

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -21- DRUIDA MEDÁL -OLAJBOGYÓFA

20000 Ft

Kelta Druida horoszkóp medál sorozat

KFSZ -22- DRUIDA MEDÁL -BÜKKFA

20000 Ft