A sungit egy egyedi fekete szénszerű kőzet ami Oroszország, Karéliai köztársaságának a terülétén található,amely területre valamikor egy meteorit (egy földön igen ritka anyagot) a c60 és c70 es fulleréneket hozott,és ezért a bolygónkon egyedülálló tulajdonságokkal ruházta fel.
A gyógyító sungitról csak akkor beszélhetünk,amikor a közet anyaga bizonyos tartalmú szenet, fulleréneket és sok fajta ásványi anyagot és csaknem a teljes periódusos rendszer elemeit tartalmazza,ezért csak a kareliai,és ezen felül is az első osztályú sungit minőségű anyagból tartjuk eszközeinket.
Sajnos megfigyeltem,hogy már elérhetőek jóval olcsóbban a kazah-ukrán-észak kaukázusból származó sungitnak nevezhető anyagokból készült eszközök is más forgalmazóknál,de ezek az egészségre való hatékonysága a karéliai sungithoz képest igázán 0% ,és csak esztétikai értékkel bírnak.
Fontos megemlíteni,hogy a karéliai sungitkitermelést csak egy cég végzi ,a Karbon-Sungit OOO ,amely székelye Petrozavodszkban található,és csak ez a cég tud adni az igazi sungit alapanyagból az összes másik feldolgózó cég számára ,amik készítik a sungitból készült eszközöket.
A nálunk forgalmazott összes sungit eszköz alapanyaga, ettől a cégtől és a Tolvuya falu közelében lévő, Zazhoginsky bánya mélyfejtésű és minőségi sungitaiból származik.
A pala-sungit,(a sungit leggyengébb minősége) a kareliai területen,az Onyega tó északi részében Sunga falu környékén erdőkben,patakokban,és a környék három külszíni fejtéseinek területén is megtalálható,de ez a pala-sungit anyag csak nagyjából 10% ban tartalmazza azt a gyógyító tulajdonságot,mint a mélységből bányászott sungit minőség ,amelyeket az eszközeink előállításához és víz kezeléshez forgalmazunk.A pala-sungitot az építőiparban burkolólapokként,és a kohászati iparban használják fel, a gyenge gyógyító tulajdonságuk miatt,de az esetleges pala-sungit eszközökből készült eszközök sajnos ugyanúgy sungitként megnevezve is ,olcsóbban (mert végül is sungit,csak a leggyengébb) forgalomban vannak.
A minőségí sungitot csak a mélyből bányásszák,és kategoriái közé 3 fajta sungit tartozik:
-Magas fullerén tartalmú alap-sungit kőzet ,ami megmunkálható és eszközök készítéséhez használják.(ezekből csak ritkán találnak 20cm nél nagyobb és egész darabokat ,amik nagy méretű 20cm feletti eszközök készítéséhez alkalmasak)
-A Petrovszki-sungit, ami kemény (nem megmunkálható)és pici darabokban elérhető természetes kőzet,ami gramm árban elérhető.(ez a minőség az alap sungit és az elit sungit közötti állapot)
-Az Elit-sungit , amelyik csak természetes formában elérhető (nem megmunkálható) és a legdrágább fajtája a sungitnak,amelyek általában legfeljebb 0-10cm es természetes darabokként és gramm árban elérhetőek.(ennél a tipusnál pár évente találnak csak 10cm nél nagyobb darabokat ,amik általában árverésen kelnek el. 2017-ben egy nemzetközi kőzet árverésen ,egy nagyon ritka 30cm hez közeli Elit-sungit darab 78ezer Euro-ért kelt el)

Az 1990-es években, amerikai kutatók felfedezték a sungitban lévő fullerének jelenlétét,
amely felfedezés később Nobel-díjat kapott.
Számos híres tudományos központ vizsgálta és ténylegesen megerősítette a sungit gyógyító tulajdonságainak a fullerének jelenlétével való összefüggését.
A sungit és a sungit víz csodálatos tulajdonságai annyira hatékonyak és egyértelműek, hogy még a hagyományos orvostudomány is beismerte gyógyító erejüket.
A fulleréneket a szokásos értelemben nem lehet gyógyszernek nevezni,mert hatásuk sokkal szélesebb,mind egy célzott témakör.
Hatással vannak nemcsak területi problémákra ,hanem az egész szervezet általános és sejtszintű javításában.
A sungit és fulleréneinek a hatása az adaptogének és az immunmodulátorok osztályába tartozik, széles hatásspektrummal.
A fullerének a tudományban ismert legerősebb antioxidánsok,amik minden élő sejt nélkülözhetetlen alkotóelemei,amelyek lehetővé teszik az emberi test számára, hogy egészségesesen – fiatalosan,és a lehető leghosszabb ideig éljen.
Az antioxidánsok hiánya az egészség, a test működése és a korai öregedés súlyos felgyorsulásához vezet.
A tudósok szerint az emberi testben lévő antioxidánsok mennyiségének növelése, rendkívüli jelentőséggel bír, a várható élettartam 100 évig történő növelésében.
A sungit fullerenek által feltöltött vizes oldata, tízszer hatékonyabban antioxidáns ,mint az ismert és legjobb másik antioxidánsok.
A fullerenek másik nagyon értékes biológiai tulajdonságai ,a kiváló anti-toxinos hatás ,amely a különféle természetű méreg-anyagokra és toxinokra kifejtve erős tisztító hatással bír.
Ezenkívül a fullerének hatékonyan normalizálják a sejtek metabolizmusát, hatásuk alatt javul az enzimaktivitás, növekszik a sejtek ellenállása a káros külső hatásokkal, és javul a szövetek regenerációs képessége.
A fullerének normalizálják az idegrendszer működését, növelik az ember munkaképességét, a stresszel szembeni ellenállást,kifejezett antihisztamin és gyulladáscsökkentő hatásúak, növelik az immunitást, enyhítik a fájdalmat, enyhítenek allergiás betegségeket .
Rákos esetekre való tanulmányok során megállapították,hogy a betegség minden fázisában hatékony eredmények érhetőek el a sungit felhasználása által.
A sungit tárgyai,amik lehetnek bármilyen forma mind: piramis,kocka,gömb,tégla,medálok vagy karkötők és láncok mindegyike harmonizálja az emberi bioszférájának-auráinak-csakráinak tisztitását-energia töltését és sok negatív támadó entitásnak az eltüntetését amik a mindennapokat megkeserítik.
Pszihikai és érzelmi mélypontokból való kitörést a mentális gyógyulást elősegíti.
Leragadt negatív energiák esetén erős tisztitó tulajdonságot hordoz,ezért terapeutáknak és szellemi módszerekkel dolgozók számára nagy segítség.
A sungit hatékonysága szempontjából nagyon fontos a forma által keltett elektromágneses és torziós mező ,és a sungit anyag mennyisége,mert a pici méretű asztali eszközök,a dekorációs célon kívűl nem bírják a nehéz és súllyos problémák megoldását és ezért hatékonyságuk is semmittevő.
A sungitot felhasználják földsugárzások,vizerek,a föld háló és erővonalai,az elektromos elektromágneses hullámok 5G,4G,3G ,WIFI ,rádiótelefon és kommunikációs mesterséges sugárzások,átjátszóállomások,am-mikro sugárzások , csökkentése érdekében nagyon hatékonyan az elmúlt években.
A hatásmehanizmusa az 5G és egyéb káros sugárzások ellen a következő:
-Megerősíti a személy auráit,és energetikai rendszerét(páncél),ami után a káros sugárzások nehezebben károsítják a szervezetét.
-A sungit környékén lévő területen ,a térben lévő szálló és sugárzó egységeket eltéríti és eltólja.
-A sungit által keltett mágneses információs tér,sok szálló tipusú sugárzást és entitást (Wifi,5G, szellemsíkú entitások) felszív és megemészt amit az elektromos vezető képességének köszönhetünk.
Az igazi minőségi sungit vezeti az elektromosságot,és ezért a kőzet tesztje is úgy végezhető el,hogy elemmel(9V)-égővel-dróttal egy áramkört készítünk,amely egyik drótszakaszát a sungit egyik és másik végével helyettesítjük.Az égő égni fog,akár 40cm sungit hosszúságában is.
Ezen elektromos vezető tulajdonságai által a sungit képes elszívni a térben szálló elektroszomogot,csökkenteni az elektromágneses sugárzásokat mind az 4G-5G-Wifi-áram sugárzásai és földsugárzásokat ,vizereket stb. ,és az élettérünk területén biztosítani egy normális és tűrhető állapotot,amiben a szervezet is egészségesebben és harmonikusabban tud működni.
Általában minden esetben már pár nap alatt javulás szokott mutatkozni földsugárzások-vizerek – és koncentrált sugárzások eseteinél.
Ajánlott a sungit kőzetet havonta pár óráig napsütésre tenni,mert feltölti a nap sütés.
A sungit közet információs sugárzása kristályterápiai és litoterápeutai programozó módszerekkel nem programozható ,sem átirható !

Már közel 10 éve foglalkozunk a csodálatos sungittal ,mint hivatalos forgalmazó.
Felhasználási tanácsadásunk,és a sungit eszközeink elérhetőek,kérje személyes konzultációnkat.
Weboldalunk hamarosan elkészül a sungit felhasználására és eszközeire vonatkozólag:
Tovább a sungittal foglalkozó oldalra

Egy termék se felelt meg a keresésnek.